lördag 3 januari 2009

Ja se det snöar

till och med i Fröslida. Hur ofta händer det? Igår var rimfrosten fantastiskt vacker och idag kom snön. Det har varit några vackra timmar idag på förmiddagen. Nu verkar det dock övergå till duggregn...typiskt.

Nyår i Götet var grymt kul! Allt var så perfekt ordnat med god buffé, rödvin och skumpa. Vinkällaren var en superlokal och partyt höll på fram till tidig morgontimma. Vid halv 7 slocknade jag och Widis i den lånade dubbelsängen. Glada, fnittriga och trötta.
Den första dagen på året blev väldigt lugnt, först när vi vaknat vid ett tog vi tag i brunch och en promenad in till stan med M & J. På hemvägen en sväng förbi Långasand.

Igår blev det promenad till berget med lille Victor, farbror och mamma. Bäcken var fascinerande och den frysta dammen likaså. Dessutom hade han stenkoll på var fåren bor.=)

Igår kväll kom sedan E & E på besök, himla mysigt med snack om allt från Ryssland till gamla minnen från jorden runt resan 2001. Ikväll blir det girlsdinner hos Amalia, tänkte åka en sväng till mormor innan dess.

Har lagt mitt nya kamerabatteri på laddning.....åh är så spänd på att få använda den...

Tschüss

Inga kommentarer: