tisdag 6 januari 2009

Hufvudstaden och Storkyrkan

Plötsligt är julledigheten över och återfärden till Stockholm närmar sig med stormsteg. Imorgon sista dagen hemma på landet, packning, någon promenad, mys med mamma och lite planering med Jansson inför helgens prästvigning.

När det började kändes tiden så oändligt härligt lång. Nu är det helt sonika slut på ledigheten och det gäller att ta tag i verkligheten igen. Das Heisst: Jobb, jobb jobb.

Fast det klart, först blir det superduperhelg i Stockholm tillsammans med brudarna och Mr T. Brudarna har inte setts alla 4 på FLERA år. (Jag vet knappt när det hände senast, 2001??) Anledningen heter PRÄSTVIGNING i Storkyrkan. En av oss är då färdig med massor av studier och ska redan måndagen därpå döpa små barn. Tokigt!! Men askul att ses alla igen.

Ska även bli underbart att träffa min kärlek igen efter vad som känns som flera veckors uppehåll. Det blir en kort och intensiv helg, men ska bli så skönt att ses igen.

Prästvigningen är på söndagen och sedan är det mottagning med middag och tal. Huset i Älvis kommer att bli fullt hela helgen. Ska bli så mysigt.

Men efter det är det dags att ta tag i jobb. På riktigt. Jepp.

Inga kommentarer: