fredag 30 november 2007

Back in Germany

Att två veckor kan gå så snabbt. Knappt hann vi packa och fundera över om myggmedlet skulle räcka innan det var dags att tömma sanden ur fickorna och återvända till kylan. Vietnam var alldeles underbart, tokigt, mysigt, hett, sandigt, rött, gulligt, doftande, luktande, smakligt, billigt, härligt, avslappnande, givande, spännande, roligt, hänförande, underhållande, romantiskt och tja fantastiskt.

Vi var först några dagar i Saigon (Ho chi minh city), sedan i kustsamhället Mui Ne och sista veckan på ön Phu Quoc. På vägen hem hade vi one night in Bangkok. Under tiden hann jag inse att jag skulle vilja resa ännu längre, ännu mer. Det är en så fantastisk känsla att bara vara, upptäcka, se, höra, njuta och andas i en ny miljö. Självklart hjälper det att det är varmt, att kjol och linne räcker som kvällskläder och att bikinin används oftare än vanlig bh.

Underbart är det i alla fall. Nu är jag alltså tillbaka i Düsseldorf och har insett att det bara är några veckor kvar till jul. Dags att börja planera för julklappsinköp och ta fram vintermössan.
Fick glöggkryddor och kexchoklad på posten av Moa så nu ska jag skapa julstämning illa kvickt!!!


Tjip!!

Inga kommentarer: