fredag 5 september 2008

Älvis vs Dd

The love hotel har fått röda knutar, ett sånt lyft från det smutsgula som förr mötte ens blick vid ankomst. Det tog the landlord bara 4 år att få gjort. vojne vojne.. Men nu har det klätts i kärlekens färg som sig bör! Sweet!

En annan landlord som är seg finns i Düsseldorf. Där har vi tydligen duvepidemi på vår balkong enligt Ts utsaga. Huga. Jag vill ju kunna sitta där och frühstücka när jag kommer ner. Suck. Det lär det inte bli mycket med. Tur att det blir höst och balkongfrukost blir ohippt!
Nu betalar vi iaf lite mindre hyra. Bättre än inget.

Annars är Älvis sig likt. Huset fullt av flicks, mysiga middagar, hemmagjord lyxmüsli ala fröken Widman, avokado är hetaste pålägget och härligt viktigt samtal över flera koppar kaffe. Fast gardinerna har bytt plats. Vilket förbättrar.

Har suttit hela dagen och planerat för opponering på måndag. Hoppas att det går bra. Börjar bli nervös på riktigt nu. Vill så gärna ha bra slutbetyg... please!

Ikväll blir det en sväng på Söder med vänner. Älskar sensommarstockholm över ett glas vin och diskutera framtidsplaner/ångest/glädje med widis.

Läser just nu Bitterfittan och blir ofta förbannad på orättvisan i vårt samhälle.... suck
Såg filmen Allt om min buske igår, där är det något annat än allt stereotypt. Ett nytt perspektiv. Kul faktiskt. Fast filmen blev sågad...

Bis später

Inga kommentarer: